Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
marek przydzial (3553 niezalogowanych)
3 Posty

(zelazny3549)
Wiking
Szału nie ma ale w marketach bardzo łątwo o prace. Rema 1000 Coop czy Kiwi warto najpierw złapać szefa i chwilke pogadać potem złożyć papiery
Ps. Najczęściej znajdziemy szefa sklepu w porannych godzinach. Pozdrawiam i powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
Dobry watek dobry

poczytac rano bezcenne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Jeg vet ikke hvor du kommer fra men du er en drittsekk. Jeg blåser i deg og det er ikke rart at du skriver sånt. En slik person som du er en skam og degradering av det menneskelige. Det er ikke også rart at du kan ikke befinner deg i virkeligheten. Sikkert du er den som alle normenn kalles en ,, jævla polakk,, Stakkars deg og du må få vite om at du må ikkje kødda med ein haugesundar.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
wow

zapomniało ci sie kliknąc " pa norsk" ?

uwielbiam takie cioty, które po 5 latach zapominają polskiego i wieszaja psy na rodakach do swoich norweskich "przyjaciół"

dra til helvete!
po naszemu > wypierdalaj!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
tylko ci powiem ze jestem tutaj 3 lata i mam polsko norweskie towarzystwo i wcale nie wieszam psow na rodakch bo polacy to dumny narod i tylko takie zakaly jak ty psuja nam opinie a nawiasem mowiac dra til helvete znaczy idz do diabla idz do szkoly matole
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
maryjanek-czasem sie powstrzymaj ,bedziesz zdrowszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
awaria2003 napisał:
tylko ci powiem ze jestem tutaj 3 lata i mam polsko norweskie towarzystwo i wcale nie wieszam psow na rodakch bo polacy to dumny narod i tylko takie zakaly jak ty psuja nam opinie a nawiasem mowiac dra til helvete znaczy idz do diabla idz do szkoly matole

powaznie tzn własnie to ?

hehehehheheheh........

mi to tłumacz google przetłumaczył " "wypierdalaj cioto"
ps: Az sie boje jak bedziesz tutaj 10 lat.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
Wkoncu ktos normalny,za ktorego warto trzymac kciuki.
Zgadzam sie ze wszystkim co tu napisales i zycze powodzenia w dalszym rozwijaniu sie.
Na dzien dzisiejszy to 500 000 kr rocznie jest minimum jakie sie zarabia po dobrych studiach lub w dobrym zawodzie.
Z twoim podejsciem to za 2 lata spokojnie powinienes dojsc do ok 700 000.
Tylko nie przestawaj sie szkolic.

pozdrawiam

awaria2003 napisał:
Zgadzam sie z ta opinia.

Jezeli ktos szuka pracy to niech zacznie od nauki jezyka. Jezeli nie masz konkretnego zawodu a skonczyles szkole srednia to polecam studia o profilu technicznym np. sivilingeniør , sikkerhetsteknologi albo w oppmåling. Praca po studiach gwarantowa a roczne dochody to 500000 nok na start!!!!
Kazdy ma prawo do studielån czyli pozyczke. zainteresujcie sie tym a nie sprzataniem. Dlatego norwegowie mysla ze polacy to tania sila robocza od czarnej roboty bo wiekszosc przyjechalo sprzatac lub pomagac na budowie. Bledne myslenie Pozyczka na studia jest mega nisko oprocentowana i dostaje sie ja w ratach jakies 8000 nok na miesiac a splacasz jak dostaniesz prace. Ludzie do nauki.
Jak skonczyles studia w PL to super tutaj www.nokut.no je mozesz przerobic na norweskie i nawet sie doktoryzowac tutaj lub zdobyc mestergrad nie koniecznie w tym samym kierunku to sie nazywa påbygg.

Jak sie ma uprawnienia na wozki widlowe albo na ladowarke, koparke, walec itp to wyslac tlumaczenie nawet po angielsku przetlumaczone przez przysieglego w Polsce do Arbeidstilsynet na adres post@arbeidstilsynet.no i po tgodniu otrzymujecie list w ktorym jest napisane ze zdjecie aplikanta i kopie tego listu wysylacie pod wskazany adres w liscie a po miesiacu przychodza norweskie uprawnienia za ktore placicie tylko 250 nok tak samo z prawem jazdy.

Moglbym opisac wiele przykladow jak sobie pomoc zeby byc super atrakcyjnym ale to nie wszystko jeszcze wasze checi a nie lenistwo.

Jestem szefem w duzej norweskie firmie ktora zatrudnia 10000 ludzi moj avdeling ma kolo 30 osob( 90 proc to norwedzy) i pomimo ze jestem polakiem to jestem bardzo szanowany dlatego ze nie wybieralem drogi na skroty. Nauka jezyka byla dla mnie czyms bardzo ciezkim ale sie nie poddalem i to zaowocowalo. Zrobcie to samo!!! Niech norwedzy zaczna nas szanowac, pamietajcie ze bez wyksztalcenia dobrego wyuczonego zawodu jest sie nikim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
Nowicjusz
No i witaj w duzo wiekszym progu podatkowym
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(zelazny3549)
Wiking
Jak ktoś nie chcę się uczyć języka to nie musi, każdy ma swoje ambicje i nie przekonujcie nikogo że jest gorszy bo nie zarabia 500tys. Wykształcenie i wiedza to nie to samo co intelekt. Awaria gratuluję nauki języka ale popraw gramatykę Gratuluję dobrej pracy ale nie dziw się że nie przez wszystkich jesteś odebrany pozytywnie Zarabiać dużo w Norwegii to nie problem z językiem też można sobie poradzić a ta twoja autopromocja wygląda jak walka z kompleksami lub próba prowokacji Są rzeczy które można zachować dla siebie.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok